Boekenweek 2013

Als het flitsende optreden van Kees van Kooten gister in DWDD symbool staat voor de komende boekenweek, dan belooft dit een prachtige editie van de Boekenweek te worden. Dit jaar is de week wat aangepast. Hij begint niet meer als voorheen op woensdag maar pas komende zaterdag. En is dus nu ook meer een week.


Literaire activiteiten
Veel activiteiten zijn er ook weer in de Boekenweek. Voor een prachtig overzicht van literaire activiteiten in Groningen en Drenthe zie Woest en Ledig. Hou ook de uitstekend bijgehouden agenda op SLAG in de gaten. Alle activiteiten in het gehele land vind je op de site van de Boekenweek.

Uitgeverij Passage is ook weer actief. Van Silo Passage tot de Culturele Zondag. Bovendien kom je verschillende auteurs van de uitgeverij ook veelvuldig in de bovengenoemde literaire agenda's tegen.

Dan hebben we ook wel even het Boekenbal verdiend. Dat is dit jaar voor het eerst op vrijdag. En voor de nieuwsgierigen onder u: de delegatie van Uitgeverij Passage bestaat dit jaar uit Japke Brouwer, Roos Custers, Joost Oomen, Renée Luth, Bill Mensema en de uitgever. Een gezellig clubje, dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten