24 maart: Eric Bos en Lupko Ellen

Bill Mensema is de centrale schrijver van de Culturele Zondag van 24 maart. Hij schreef immers het verhaal 'Cuby' dat voor deze dag door zeventien verschillende vormgevers is aangepakt. Daarnaast geeft Mensema deze middag nog een aantal verrassingsoptredens, én sluit hij om kwart voor vijf de middag af in de Erlenmeyerzaal.

Nog twee auteurs van Uitgeverij Passage zijn deze middag actief. Eric Bos zag zijn nieuwe roman Tafeldans verkozen worden als boek voor de leesclub van het Dagblad van het Noorden. Omdat niet alle aanmelders van die leesclub ook daadwerkelijk mee konden doen, geeft hij om half vier een lezing voor alle belangstellenden. Dus ook voor mensen die zich niet voor de leesclub hebben aangemeld (15.30 uur in zaal Mortier).


Thrillerschrijver Lupko Ellen gaat iets bijzonders doen. En public gaat hij schrijven aan zijn nieuwe thriller Nachtengel. Op de foto zien we hoe hij eerder deze week sprak met de Servische meelezeres over zijn nieuwe boek. Deze middag staat hij open voor commentaar van bezoekers, en kun je zien hoe hij werkt (hele middag in zaal Het Spectrum).

De Culturele Zondag is zoals gewoonlijk gratis toegankelijk. Doe je mee met het boekenweekproject dan betaal je vijf euro als tegemoetkoming in de kosten. Maar gebouw, ateliers, bedrijven, Brasserie en activiteiten zijn alle gratis toegankelijk.

Bovendien: Uitgeverij Passage is de gehele middag geopend voor boekverkoop. En we hebben een leuke aanbieding.

24 maart van 13.00 tot 17.00 uur: Culturele Zondag in Het Paleis, Boterdiep 111 t/ 117 in Groningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten