Uitnodigingskaart met filmfestival

Op zondag 29 januari is er weer een Culturele Zondag in Het Paleis. De uitnodigingskaart die daar voor gemaakt wordt, bevat ditmaal een compleet filmfestival (te bekijken met je smartphone):

(klik voor een grotere afbeelding)
Er is deze zondag in en rond het gebouw veel te zien met QR-codes, meer nog dan op het programma staat. Maar verder is de Culturele Zondag steeds meer een sfeervolle open dag aan het worden, met elke keer tal van activiteiten.

Voor de liefhebbers van boeken en literatuur is er ook de hele middag wat te doen:
- van 13.00 -15.00 uur houdt Uitgeverij Passage onder het motto SALE een voorjaarsuitverkoop op haar kantoor.
- om 14.00 uur start het Paleis Podium in de Erlenmeyerzaal. Dit is ons vernieuwde onderdeel waar  schrijvers, dichters en muzikanten optreden. Er komt een doorlopend programma, en de bar is ook open. Onder leiding van Meindert Talma en Kees de Vries treden daar op: Daniël Dee, Karel ten Haaf, Ria Westerhuis, Willem Tjebbe Oostenbrink, Lupko Ellen en Yorgos Dalman. Muziek is er natuurlijk ook van Meindert zelf, en verder van Anke Koning en Tiedo. Verder presenteert Lentis een speciale gedichtenbundel.
- om 15.30 uur is de boekpresentatie van Vrouwen en ik eerst, het prozadebuut van Daniël Dee. Op de uitgeverij zal Karel ten Haaf hem interviewen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten