Twee keer boekpresentatie Herman Sandman

De laatste bus naar Slochteren is de titel van de nieuwe verhalenbundel van Herman Sandman. Het is een selectie uit zijn columns 'De klompen weer aan', die gaan over verhuizen van de stad naar het platteland. Daarom gaan we dit boek tweemaal onder de aandacht brengen; eerst op het platteland en een paar dagen later in de stad.

Op het platteland: de officiële presentatie van De laatste bus naar Slochteren is natuurlijk in Slochteren:


Op vrijdag 14 december overhandigen we tijdens een feestelijke bijeenkomst in de bibliotheek van Slochteren het eerste exemplaar van dit nieuwe boek aan de burgemeester van Slochteren. Gastoptredens zijn er van Bert Hadders en Rosa Timmer. Iedereen is welkom; toegang is gratis, de drankjes ook.

In de stad: Herman Sandman vertrekt als redacteur kunst en cultuur bij de Groninger Gezinsbode. Dat is ook de reden om De laatste bus naar Slochteren nu uit te geven. Op (culturele) zondag 16 december houden we van 2 tot 5 een doorlopende afscheidsreceptie voor Herman Sandman op de uitgeverij. Herman vertrekt uit Groningen, dit is de kans afscheid te nemen. Mooiste cadeau vindt Herman het als je een exemplaar van zijn nieuwste boek koopt (en laat signeren).
Verder kun je er een mooi zondagmiddaguitje van maken: het is Culturele Zondag in Het Paleis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten