Eindejaarsshow: laatste nieuwtjes

Nog twee dagen, dan is weer onze Eindejaarsshow, het literaire jaaroverzicht van Uitgeverij Passage. Vandaag besteedt de Volkskrant liefst drie pagina's aan literaire avonden. Want die zijn weer helemaal hip & hot. Dankzij Uitgeverij Passage spreekt Groningen een woordje mee:


Eerder constateerden we al: literatuur leeft in Groningen. Deze hippe literaire avonden duiken nu dus overal in het land op en trekken overal een jong publiek. Groningen heeft met de Dichtclub, Kantoorpoëzie en voor proza Silo Passage al drie topevenementen.

De Eindejaarsshow wordt weer een waardige afsluiter van het literaire jaar. Hier de laatste nieuwtjes:

- het is mogelijk om vooraf (vanaf zes uur) in de Brasserie van Het Paleis een speciale daghap (vlees of vegetarisch) te eten. Reserveren aanbevolen: brasserie@hetpaleisgroningen.nl
- de Eindejaarsshow begint om 20.30 uur in de Erlenmeyerzaal; deur open om acht uur. Dit jaar kunnen we ook na afloop gezellig in de Erlenmeyerzaal blijven. Kasper Peters en Joost Oomen zullen er dj-en.
- voor de pauze verloten we een boekenpakket (drie boeken naar eigen keuze) onder de mensen die zich via het Facebook-evenement aangemeld hebben.
- je entreekaartje is meteen een tegoedbon van € 3,00 bij aankoop van een boek dezelfde avond.
- de laatste entreekaartjes worden aan de zaal verkocht.
- Daniël Dee heeft af moeten zeggen (familieomstandigheden, geen ernstige, maar als jong gezinshoofd moet je dan we op je post blijven).

En dan zou het met die Eindejaarsshow dit jaar ook klaar moeten zijn. Dat is niet zou. Sterker nog: het is het eerste evenement in onze vierdaagse Literair Licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten