Wat er ondertussen gebeurt

Ben je even een paar daagjes weg, is er intussen best wel veel nieuws te melden. Lees maar:

- afgelopen woensdag won Joost Oomen in Utrecht de U-Slam. Hij zag volgens mij wat op tegen deze uitwedstrijd, maar ja: kwaliteit vertaalt zich in winst. Momenteel werken we er hard aan in december een presentatie van De stort te plannen, als deel 6 in de Hendrik de Vries-reeks.

- de andere winnaar van het Hendrik de Vries-stipendium, Marcella Veldthuis, wan wie binnenkort Hybris zal verschijnen, was vorige week op pad met een cameraploeg. Mensen van Beeldlijn maken namelijk een korte documentaire over haar. Deze foto maakt Marcella van de crew:


- Jan Veenstra werd intussen op OOG-radio geïnterviewd vanwege zijn nominatie voor het Beste Groninger Boek. Zaterdag is daarvan de uitslag, het interview vind je bij Glasnost.

- Karel ten Haaf stond met zijn nieuwe Van de straat zaterdag pontificaal in de Volkskrant, lees het hier.

- Irene Wiersma was zo succesvol met haar programma Redders, Rovers en Ridders op Noorderzon, dat ze volgende week nog een voorstelling geeft

- Ook Job Breemer ter Stege treedt op, Op 23 november is hij geprogrammeerd op de Jonge Schrijversavond in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten