Kaartverkoop Eindejaarsshow van start

Na het succes van de eerste Eindejaarsshow vorig jaar kon het niet uitblijven: ook dit jaar organiseert Uitgeverij Passage weer een Eindejaarsshow. Dit is een literair jaaroverzicht, een live-presentatie van de literaire uitgaven die in 2012 bij Uitgeverij Passage zijn verschenen. Net als vorige jaar wordt het een bewijs dat literatuur leeft, zeker bij Uitgeverij Passage.

Op het programma dit jaar: Daniël Dee, Jan Veenstra, Job Breemer ter Stege, Karel ten Haaf, Herman Sandman, Joost Oomen, Marcella Veldthuis en de dichters van De dood en het peloton (Ton Peters, Ben Hoogland, Gezienus Omvlee en Rob Boudestein). De presentatie is dit jaar in handen van Rosa Timmer (zie foto).



De Eindejaarsshow vindt plaats op donderdag 13 december 2012, aanvang 20.30 uur. De locatie is als vertrouwd de Erlenmeyerzaal van Het Paleis, Groningen, de culturele hotspot waarin ook Uitgeverij Passage gevestigd is. De plek staat er voor garant dat zowel vooraf als achteraf nog een lekker sfeertje geschapen kan worden.

Entree voor de Eindejaarsshow bedraagt € 7,50. Maar in de voorverkoop is dat slechts € 5,00. Die voorverkoop is thans begonnen. Bestel je kaarten heel eenvoudig: maak vijf euro per kaartje over op bankrekening 3808367 tnv Uitgeverij Passage, ovv Eindejaarsshow.

Met die Eindejaarsshow is het jaar voor Uitgeverij Passage toch nog niet afgelopen. Literair licht in de donkere dagen noemt de uitgeverij de vier opeenvolgende dagen waarop een literair evenement plaatsvindt. Je leest alles erover hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten