Voorjaar (1): prozadebuut van Daniël Dee

Hoewel het momenteel druk genoeg is met de organisatie van de Eindejaarsshow en de verkopen in deze decembermaand ook lekker op stoom liggen zijn we daarnaast al weer bezig met het voorjaar (hetgeen in de uitgeverswereld betekent: de eerste helft van het jaar). In januari verschijnt het prozadebuut van Daniël Dee, een verhalenbundel onder de titel Vrouwen en ik eerst. Vandaag besprak Dee met redactrice Roos Custers de inhoudelijke voortgang.


Daarna was er tijd voor de praktische afspraken. Die leidden ertoe dat het boek het laatste weekend van januari gepresenteerd gaat worden. Dat wordt in elk geval op de Culturele Zondag van de 29 januari op de uitgeverij, en waarschijnlijk een paar dagen eerder in Rotterdam.

Januari is een goede maand om proza te presenteren. Vorige jaar deden we dat met Herenboer van Lupko Ellen. Een publicatie in januari valt meer op dan een boek dat bijvoorbeeld in december verschijnt. We zullen ook nu weer ons uiterste best doen dit debuut goed onder de aandacht te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten