Programma Eindejaarsshow krijgt vorm

Hoe lukte het Marcel de Jong om Emile Roemer te strikken? Was voor het Lupko Ellen een spannend jaar? Stopt Bill Mensema echt met optreden? En is Rosa Timmer al begonnen aan haar roman? Het zijn zo maar wat vragen die presentatrice Cunera van Selm komende vrijdag tijdens de Eindejaarsshow aan de optredende auteurs kan stellen. Want zo zit het programma in elkaar: Cunera bevraagt de auteur eerst kort, waarna de schrijver voorleest uit eigen werk. Op het programma staan auteurs van Uitgeverij Passage die dit jaar nieuw werk het gepubliceerd.

Lupko Ellen in de Erlenmeyerzaal tijdens de presentatie van Herenboer
 Lupko Ellen opent de avond. Daarna komen Marcel de Jong, Paul Gellings en Anneke Claus aan het woord, en zal Meindert Talma de eerste helft zingend afsluiten. Na de pauze is de microfoon voor respectievelijk Renée Luth, Bill Mensema, Herman Sandman en Rosa Timmer.

Na het programma gaan we verder in het De Brasserie van Het Paleis. Daar is het bal na. Sommigen spreken al van het Groninger Boekenbal. In elk geval zullen Joost Oomen en Kasper Peters als literaire dj's optreden. Dus feest wordt het zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten