Nieuw: Willem Kolvoort Natuurboek

Gerrit Jansen heeft een veelgelezen natuurrubriek in De Gelderlander. Jansen vertelt daarin enthousiast wat er op een zeker moment in de natuur te zien is en etaleert zijn grote kennis zeer gedoseerd voor een breed publiek. De illustraties bij zijn verhalen worden gemaakt door Willem Kolvoort. Die kennen we natuurlijk als postermaker van muziekzaal Vera (waar ook vaak beestjes en dieren in voorkomen), bij de verhalen van Gerrit Jansen maakt hij unieke natuurtekeningen, met een twist.

Een groot aantal tekeningen is nu met bijbehorende teksten verzameld in het Willem Kolvoort Natuurboek en dat boek gaan we presenteren op donderdag 24 november in Arnhem (lees verder na de illustratie).

De presentatie is op donderdag 24 november in boekhandel Het Colofon in Arnhem, aanvang 19.30 uur. Daar zullen zowel Gerrit Jansen als Willem Kolvoort iets vertellen over hun werkzaamheden. Het eerste exemplaar wordt vervolgens in ontvangst genomen door Roy Hammink, namens de redactie van De Gelderlander. Vervolgens is er gelegenheid een exemplaar van het boek door beide makers te laten signeren.

Later volgen er nog twee signeersessie (lees verder na de afbeelding)


Groningen:

Op vrijdagmiddag 2 december van 15.30 tot 17.00 uur signeert Willem Kolvoort bij Uitgeverij Passage, Sint Jansstraat 15

Nijmegen:

Op vrijdag 16 december van 17.00 tot 18.00 uur signeren Gerrit Jansen en Willem Kolvoort bij boekhandel Roelands, Van Broeckhuysenstraat 34


Geen opmerkingen:

Een reactie posten