Een middagje jubileumboek

Uitgeverij Passage bestaat dit najaar dertig jaar. Dat vieren we met een jubileumboek: Stadsleven. Op vrijdagmiddag 24 september staan we daar ook even bij stil tijdens 'Een middagje jubileumboek'. Vanaf 13.00 uur is elke belangstellende welkom op de uitgeverij, Sint Jansstraat 15, Groningen.

Stadsleven bevat bijdrage van 23 auteurs uit het fonds van Uitgeverij Passage. Allen lieten ze zich inspireren door het fenomeen 'stad'. Willem Kolvoort tekende het omslag en maakte daarnaast nog cyclopische auteursportretten van deze 23 schrijvers en eentje van uitgever Anton Scheepstra.

Deze jubileummiddag is tevens te zien als de boekpresentatie van Stadsleven. De verzamelbundel is dan ook vanaf dat moment te koop. Langer dan deze middag staan we niet stil bij dit jubileum, we zeggen: en door. Er is tenslotte nog veel moois op komst.

En voor mensen die Uitgeverij Passage niet of niet goed kennen (die zijn er): Stadsleven is je kans om kennis te maken met de verscheidenheid aan Nederlandstalige auteurs bij Uitgeverij Passage. Bestel Stadsleven (bestellingen via onze site worden binnen Nederland zonder bijkomende kosten thuisbezorgd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten