Recensies Dijende gronden

Vanwege het verschijnen van haar nieuwe roman Het lied van ooievaar en dromedaris hield Anjet Daanje zes interviews voor verschillende kranten (en meer doet ze ook niet). Je vindt ze hier. Nu komen ook de recensies over de roman los, en die verzamelen we hier.

Bij wijze van supplement verscheen ook de dichtbundel Dijende gronden, met gedichten van Emily Brontë plus vertalingen van Anjet Daanje, aangevuld met gedichten van Daanje zelf. In menige bespreking over de roman komt ook de dichtbundel langs. Maar soms verschijnen er ook separate recensies speciaal over Dijende gronden. Die verzamelen we in dit bericht (onder de illustratie)

Kijk vooral ook op de eigen website van Anjet Daanje, waar ze zelf alles wat er over haar werk geschreven wordt nauwkeurig bijhoudt én een inzicht geven in de research voor haar werk.


'Een prachtige aanvulling op haar roman. Maar ook als op zichzelf staand werk een fraaie aanwinst in dit genre,' aldus de recensie Getuige van toewijding als vertaler en dichter. van Juul M. Williams op LiterairNederland.nl

 ➖


Geen opmerkingen:

Een reactie posten