Uitnodiging in tijden van corona

Uitnodiging

Graag hadden we je nu uitgenodigd voor de boekpresentatie van Steden van Pandora van Paul Gellings, maar dat kan in deze crisistijd jammer genoeg niet. Toch willen we dit boek uit gaan brengen en daarom nodigen we je uit het nu alvast te bestellen via onze site. Wie bestelt, ontvangt een door Paul eigenhandig gesigneerd exemplaar dat in mei zonder portokosten zal worden toegezonden. Je kunt ook meerdere exemplaren bestellen of het boek aan iemand anders cadeau laten doen.
Met je bestelling maak je de uitgave van het boek mogelijk, en je steunt Uitgeverij Passage. Zie hiervoor verderop in dit bericht.

bestel hier


In het eerste verhaal van Steden van Pandora weet een man onzichtbaar voor de rest van de wereld te verdwijnen. Hij duikt op in Manchester, waar hij het hem overkomen onrecht ongedaan kan maken. Daarna volgt een novelle over dolende dertigers in de jaren tachtig. Het derde deel bestaat uit poëtische herinneringen aan het Roombeek, de Enschedese wijk die zwaar getroffen werd door de vuurwerkramp.

Zo presenteert Steden van Pandora drie vertellingen rond steeds een andere stad waar kleine of grote rampen uit de doos van Pandora kruipen. En dat geschreven in de leesbare, lyrische en sprankelende schrijfstijl van Paul Gellings.

bestel het boek hier

Steun Uitgeverij Passage

In deze tijden van corona hebben we het allemaal zwaar. Ieders gezondheid staat bij alles voorop. We moeten behoorlijk improviseren en dat geldt ook voor de plannen van Uitgeverij Passage. Daarnaast is de boekverkoop onrustbarend gedaald, nieuwe uitgaven worden uitgesteld. Met opzet hebben we ervoor gekozen dit boek van Paul Gellings wél uit te geven en een beroep te doen op lezers om het boek nu alvast te bestellen. Met deze intekenactie willen we op voorhand voldoende exemplaren verkopen.

Maar er is meer: met je bestelling steun je bovendien Uitgeverij Passage in deze lastige tijd. Lezers zijn nu eenmaal onmisbaar om de uitgeverij te kunnen laten voortbestaan. Dus roepen we jou, je vrienden, je collega's, en wie er verder maar geïnteresseerd is in een goed boek, op om nu Steden van Pandora te bestellen. Nu bestellen via de site van Uitgeverij Passage betekent dat je in mei een persoonlijk door de auteur gesigneerd exemplaar ontvangt. Je hoeft bovendien binnen Nederland* geen portokosten te betalen. Bestellingen via onze site leveren de uitgeverij het meest op en betekenen dus de beste ondersteuning. Andere bestellingen zijn daarom ook welkom.

Meer lezers enthousiast maken? Stuur dit bericht dan svp door naar alle boekenliefhebbers die je kent.

* voor bestellingen uit het buitenland: neem contact op via info@uitgeverijpassage.nl

Bestellen bij een goede boekhandel kan natuurlijk ook, ook die verdienen steun. Steden van Pandora komt na verschijnen ook gewoon in de kwaliteitsboekhandel te liggen. ISBN 9789054523840.

Blijf kalm, lees een boek en blijf vooral gezond.


UPDATE: er zijn voldoende intekeningen binnen om het boek door te kunnen laten gaan. Op 13 mei komt Steden va Pandora van de drukker (lees dit bericht). En de uitgeverij kan weer gezond vooruit. Dank voor alle bestellingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten