dinsdag 28 april 2020

13 mei: Steden van Pandora

Het is gelukt Steden van Pandora, het nieuwe boek van Paul Gellings, bij de drukker te krijgen. Normaal is dat niet zulk groot nieuws, maar gezien de speciale omstandigheden wilden we nu voldoende voorintekeningen hebben om de uitgave mogelijk te maken. Dat is meer dan gelukt (en daarmee is ook de uitgeverij ook weer uit de zorgen). Iedereen zeer hartelijk dank dus voor de bestelling.


De levering van de boeken is door de drukker op 13 mei voorzien. Nog dezelfde dag komt Paul Gellings naar de uitgeverij om alle exemplaren waarop ingetekend is te signeren. Dat zullen we ook verder niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 

Wie ook een gesigneerd exemplaar van Steden van Pandora wil, kan nog tot 13 mei een exemplaar bestellen via de website. Uiterlijk enkele dagen later heb je dat exemplaar dan in huis. Je kunt via de site het boek ook als cadeau naar iemand anders laten zenden. Vanaf half mei is deze nieuwe van Paul Gellings ook verkrijgbaar in de lokale boekhandel.

Boekhandel Godert Walter heeft ons fantastisch ondersteund in deze actie. Lezers die daar hebben besteld ontvangen van hen bericht zodra het gesigneerde exemplaar daar klaarligt (en dat zal normaal gesproken vanaf 14 mei zijn).

Update: drukker levert het boek een dag later. Signeeractie en verzenden dus op 14 mei. We maken ook een filmpje van deze 'boekpresentatie', hou dit blog in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten