Eindejaarsshow 2013

Feestelijk en inspirerend, dat is de Eindejaarshow waarmee Uitgeverij Passage op 23 december het literaire jaar 2013 afsluit.

Twee keer eerder deed Uitgeverij Passage het al: het jaar afsluiten met een literair jaaroverzicht met optredens van de auteurs die in dat jaar een nieuw boek publiceerden. In 2013 gaat deze Eindejaarsshow plaatsvinden op maandag 23 december.


Plaats van handeling is wederom de Erlenmeyerzaal in Het Paleis, het culturele verzamelgebouw waarin ook Uitgeverij Passage gevestigd is. De avond (aanvang 20.30 uur) zal sprankelende optredens bevatten van Lupko Ellen, Paul Gellings, Bill Mensema, Ronald Ohlsen, Kasper Peters, Herman Sandman en Rosa Timmer. Na de optredens is een (boeken)bal.

De beide vorige edities ware inspirerende avonden voor literatuurliefhebbers. Een breed scala aan schrijvers, allen publicerend bij Uitgeverij Passage, treedt op. Ze lezen voor uit eerder dit jaar verschenen romans, verhalen, columns of gedichten. Elke lezer kan uit de grote variëteit zijn of haar eigen favoriet bepalen. Het is een mooie kennismaking met liefst zeven schrijvers. Bovendien is er een riante boekenkraam aanwezig en signeren de auteurs.



De voorverkoop van de kaartjes is begonnen.
Aan de deur kost een entreekaartje € 7,50; in de voorverkoop is dat € 5,00. Je bestelt de kaartjes door het bedrag over te maken op banknummer 3808367 tnv Uitgeverij Passage, ovv Eindejaarshow. Daarrmee plaats je jezelf (en je eventuele gasten) op de gastenlijst.

Tenslotte is het nog aardig te weten dat Het Paleis ook over hotelkamers beschikt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten