Vier omslagen voor het najaar

Twee keer een auteursportret en twee keer een foto van een stad op de omslagen van de nieuwe boeken van Uitgeverij Passage komend najaar, het lijkt opzet, maar dat is het toch niet. Voor elke nieuwe boektitel bedenken we goed wat voor omslag daar bij past. Ook dit keer hebben we weer overleg met mensen uit het boekenvak om te kijken hoe de ontwerpen vallen. En ook al lijken er in de nieuwe omslagontwerpen bepaalde overeenkomsten te zitten, ze zijn alle toegspitst op het betreffende boek.

Zo zien die omslagen van de vier literaire boeken eruit die Uitgeverij Passage van oktober t/m januari zal gaan uitgeven: Individueel prachtige omslagen; ook mooi om ze zo samen te zien, deze verwachte boeken van Meindert Talma, Ronald Ohlsen, Rosa Timmer en Job Breemer ter Stege. Lees meer over onze najaarsaanbieding 2003.


Volgende week komt de najaarsfolder van Uitgeverij Passage van de drukker. Wil je die ontvangen? Mail dan je postadres naar info (a) uitgeverijpassage.nl.

Op dit weblog blijf je op de hoogte van alle nieuws rond de nieuwe uitgaven. De informatie over de geplande boeken vind je op de website onder Verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten