Tweede aflevering van Silo Passage

Op woensdag 14 november is de tweede aflevering van Silo Passage, het nieuwe literaire programma van Uitgeverij Passage. Het thema is ditmaal 'Opgroeien in het Noorden'.  Dit is de flyer:


Op woensdag 14 november vertellen auteurs over hun jeugd in het Noorden. Hoe is het leven op een kleine gemengde boerderij? Hoe stijg je boven jezelf uit als het adagium van alledag 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg', is? En wat spookten studenten in de jaren '70 uit?


Hierover vertellen Lupko Ellen, Bill Mensema, Herman Sandman, Renée Luth en Jan Veenstra. Dit keer zullen de verhalen worden aangevuld door gastoptredens van RUG-talenten Pieter van Rees, Leonie Veraar, Fieke Gosselaar en Swinder. Het beloofd een ouderwets gezellige avond te worden!

De volgende edities van Silo Passage vinden plaats op 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april en 15 mei. Op donderdag 13 december 2012 wordt het literaire jaar passend afgesloten met een eindejaarshow in het Paleis. Daarin wordt een levend overzicht gegeven van alle literaire werken die in 2012 bij Uitgeverij Passage verschenen.
  • Silo Passage
  • Tweede voorstelling heeft als thema 'Opgroeien in het Noorden.'
  • Woensdag 14 november om 20.30 uur (duur van de show: ca 2 x 45 minuten)
  • SiloToday, Griffeweg 4 Groningen
  • Entree €5,- (studenten €2,50)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten