Meet & greet met Job Breemer ter Stege

Vanuit het hele land plaatsen mensen foto's op Facebook van de stapels Pontus die ze tegenkomen.


Zo ligt Pontus er bij de AKO op Amsterdam Centraal bij


En bij Selexyz Dominicanen in Maastricht (de stad waar de auteur opgroeide) heeft de roman van Job Breemer ter Stege zelfs al een topnotering bereikt.
Altijd weer blij om te zien hoe een boek ook mooi door de boekhandel wordt opgepikt.

Komende zondag houdt Job Breemer ter Stege in boekhandel Van Pampus in Amsterdam een meet & greet.

Meer informatie in ons perbericht daarover:

Schrijver actief op social media wil zijn publiek ontmoeten


* Meet&greet met schrijver Job Breemer ter Stege
* 21 oktober 2012 om 15.00 uur
* Boekhandel Van Pampus, KNSM-laan 303 in Amsterdam-Zeeburg

Hoe breng je anno 2012 een boek aan de man? Schrijver Job Breemer ter Stege maakt gebruik van social media om zijn roman Pontus onder de aandacht te brengen. Nu is het tijd om alle virtuele vrienden in het écht te ontmoeten. Op 21 oktober zal Job Breemer ter Stege om 15.00 uur zijn facebookvrienden, aandeelhouders en andere belangstellenden ontvangen bij boekhandel Van Pampus tijdens een meet&greet in Amsterdam.

Het manuscript dat Breemer ter Stege schreef, plaatste hij op de website www.tenpages.com. Via deze site kunnen bezoekers investeren in een boek. Breemer ter Stege gebruikte social media om aandeelhouders te werven. En met succes: binnen twee maanden werden er duizenden aandelen verkocht. Dat is een record! Ten Pages geeft schrijvers vier maanden de tijd om 2000 aandelen te verkopen. Het lukt slechts 3% van de schrijvers in spé om hieraan te voldoen.

De boekpresentatie, die op 29 september plaatsvond, werd aangekondigd via Facebook. Wederom bewezen social media effectief te zijn bij het bereiken van belangstellenden. Het evenement was al weken van te voren vol. Degenen die geen plekje konden bemachtigen krijgen op 21 oktober alsnog de kans schrijver Breemer ter Stege te ontmoeten.

Even modern als de wijze waarop boek onder de aandacht wordt gebracht, is de thematiek van de roman. Pontus gaat over succesvolle twintigers. Voor hen lijkt het leven maakbaar. Dat er grenzen liggen aan de maakbaarheid van het bestaan ondervindt de hoofdpersonage Pontus. Door de zorg voor zijn terminaal zieke vader, een gevierd modeontwerper, voelt Pontus steeds minder voor het snelle leven dat hij en zijn vrienden in de Amsterdamse Jordaan leiden.

Niet zelden leiden virtuele contacten tot real life-ontmoetingen. Job Breemer ter Stege is toe aan de volgende fase van zijn social media-carrière. Hij wil zijn publiek graag in het écht ontmoeten. Iedereen is van harte welkom bij de meet&greet.

Job Breemer ter Stege. Pontus. Debuutroman. 220 pagina's. €17,90. Uitgeverij Passage, Groningen, 2012. ISBN 97890 5452 260 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten