Nieuw boek Karel ten Haaf

Op 3 november kunnen we eindelijk weer een nieuw boek van Karel ten Haaf presenteren. Dat is dan vijf jaar na zijn vorige: het dikke poëziedebuut meisjespijn. Heeft hij dan ondertussen niks gedaan? Me dunkt meer dan genoeg: dit voorjaar was Ten Haaf de bezorger van Sleutels, een door hem ontdekte novelle van Vaandrager. Daarvoor verzorgde hij de prachtige bloemlezing Zieteratuur met visuele en concrete poëzie. En samen met Daniël Dee schreef hij het boek K-1, van de schoonheid en de kracht.

Toch mooi dat er nu weer nieuw werk van Ten Haaf zelf uitkomt. Het wordt een bundeling prozie en poëza, zoals hij het zelf uitdrukt en het boek is ook nog eens literair geïllustreerd. Van de straat gaat de bundel heten en zo ziet de voorkant er uit:



De boekpresentatie van Van de straat is op zaterdag 3 november. Plaats van handeling: Café Marleen (ook bekend van de Dichtclub). Aanvang 17.00 uur. De toegang is gratis en voor iedereen. Programma van de presentatie volgt nog, maar nu al is duidelijk dat er iets met eierballen zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten