Anjet Daanje bij Brommer op zee

Als een krant of programma Anjet Daanje wil interviewen, zullen ze naar Groningen moeten komen. Dat deed ook het VPRO-boekenprogramma Brommer op zee. Anjet bedacht zelf een toepasselijk locatie om het interview te filmen: de Zuiderbegraafplaats in de stad. De dood is immers nogal aanwezig in haar roman Het lied van ooievaar en dromedaris.


Dit interview wordt uitgezonden in de eerste aflevering van Brommer op zee dit seizoen: zondag 11 september, 19.25 op NPO2. Met voorts Jaap Robben, Mariken Heitman, Marion Blom en wederom Joost Oomen in het hok (nu een leeshok) belooft dit so wie so een mooie aflevering te worden. We gaan dus horen wat Anjet Daanje te vertellen heeft over Het lied van ooievaar en dromedaris.

De redactie kondigt deze eerste aflevering als volgt aan:

Zondag weer ‘Brommer op zee’! Ruth Joos zoekt schrijver Anjet Daanje op in Groningen, waar ze praten over haar bejubelde boek ‘Het lied van ooievaar en dromedaris'. In de studio gaan Wilfried en Ruth in gesprek met Jaap Robben over zijn nieuwe roman ‘Schemerleven’.
We zien Mariken Heitman in de gloednieuwe rubriek 'Bericht uit de tuin' waarin ze schrijven aan moestuinieren koppelt, mag Joost Oomen als eerste het leeshok in en zien we boekenclubhost Marion Bloem in haar atelier.
Zondagavond om 19.25 uur op NPO 2!


Update:



Zie hier het overzicht van interviews met Anjet Daanje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten