Wildvang 2019

Op zaterdag 14 december vindt vanaf 20.00 in het CBK Groningen het jaarlijkse WILDVANG plaats, een festival rondom het Hendrik de Vriesstipendium. Jonge kunstenaars en literatoren staan centraal op deze gratis toegankelijk avond.


Voor poëzieliefhebber is er die avond in elk geval een hoogtepunt: de presentatie van de bundel Eigen Kamers van Esmé van de Boom. Esmé won vorig jaar immers het Hendrik de Vriesstipendium voor de categorie literatuur en nu verschijnt er haar prachtige debuutbundel als deel 13 in de Hendrik de Vries-reeks. Dus wees erbij om dit met Esmé te vieren. Ze gaat de eerste bundels met plezier voor je signeren. Bovendien is stadsdichter René Luth ook present voor een optreden. Programmagegevens volgen op de site van het CBK. Traditiegetrouw wordt het een fijne avond.



Dit jaar heeft de jury geen genomineerden in de categorie literatuur kunnen kiezen voor het nieuwe stipendium. Daardoor zal dat stipendium dit jaar dus ook niet uitgereikt worden. Binnenkort komt de jury met een nadere verklaring hierover.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten