Website vernieuwd

De website van Uitgeverij Passage is vernieuwd. Bestellers betalen voortaan rechtstreek met iDeal. Dat ligt meer in de lijn van de verwachtingen en vereenvoudigt het bestelproces.


We vinden overigens dat het lezers het best bij de boekhandel terecht kunnen om onze boeken te kopen. Maar onze liefde voor het instituut boekhandel is niet mij alle boekhandels wederzijds, helaas zijn er boekhandels die onze titels niet in huis nemen en het komt zelfs voor dat men de boeken weigert te bestellen. Daarom zijn we al jaren gelden met een eigen website wwww.uitgeverijpassage.nl gestart, zodat we altijd iedereen van dienst kunnen zijn.

De website dient ook vooral als informatie en inspiratie. Op de site vind je ook een aantal oudere boeken die sowieso niet bij internetboekhandels verkrijgbaar zijn. Bestellen gaat nu dus makkelijker. Bestellingen binnen Nederland worden altijd zonder extra (porto)kosten toegezonden. Verzending gebeurt meestal dezelfde (werk)dag, maar is gegarandeerd binnen drie (werk)dagen bij je thuis.

Behalve op onze website kun je ook altijd terecht bij ons winkeltje in Groningen. Als er iemand is helpen we je graag, en in elk geval zijn we elke vrijdagmiddag geopend.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten