Zo vertrekt de stadsdichter

Allerwegen wordt het vertrek van Lilian Zielstra als stadsdichter van Groningen aangekondigd: een billboard op het Grand Theatre, interview in het Dagblad, interview in Gezinsbode én Streekblad. En intussen heeft de drukker Lilians geweldige debuutbundel geleverd: Ik zag een man met een bos bloemen naar de Nieuwstad gaan. Poëzieliefhebbers kunnen hier vanaf maandagavond van genieten. Vanaf dinsdag is de bundel ook te koop in de serieuze poëzieboekhandel. Kijk anders ook op onze website.





Alle informatie over de Stadsdichtersavond vind je bij SLAG. Iedereen is natuurlijk ook razend benieuwd wie zich volgende week de nieuwe stadsdichter van Groningen mag noemen...

De kranten hebben kunnen kiezen uit de serie foto's die Henk Veenstra maakte in opdracht van Uitgeverij Passage om een auteursfoto van de dichter voor de achterkant van de bundel te kunnen plaatsen. Dat is een andere geworden dan hier afgebeeld, zie ons eerdere bericht.

Kijk ook naar de poëzie van Uitgeverij Passage, het complete overzicht van leverbare poëziebundels van Passage, inclusief leuke aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten