Literair café Delft

De in Delft woonachtige schrijver Marcel de Jong heeft al diverse malen literaire avonden in Groningen meegemaakt. Hij raakte ook wel wat jaloers over al dat literair vertier in de stad. Dat moest hij ook in Delft van de grond zien te krijgen. En kijk het is hem gelukt getuige dit persbericht:



Op vrijdag 14 maart geven Marcel de Jong en Jan van der Mast  de aftrap van een nieuw literair café bij boekhandel Second Story in Delft.  Samen met singer-songwriter Olmo van der Mast begeven zij zich op 'De grens tussen fictie en werkelijkheid'.

 Het literair café vindt plaats in de knusse boekhandel Second Story in Delft. Er kunnen dertig mensen in - een mooi aantal om een sfeer van gezamenlijkheid te bewerkstelligen. Het thema 'de grens tussen fictie en werkelijkheid' heeft betrekking op de boeken die Jan van der Mast en Marcel de Jong hebben geschreven. Zij zoeken als schrijvers naar de fragiele grens tussen de werkelijkheid en de niet-bestaande wereld van de fictie.

Jan van der Mast bespreekt zijn succesvolle boek De kleine keizer. Marcel de Jong leest voor uit zijn roman Geen les meer. Daarnaast bespreken beide schrijvers de roman waar ze op dit moment aan werken: Agnetha, een historische roman, en Coma - een verhaal over het wezen van het menszijn. Daartussendoor speelt singer-songwriter Olmo van der Mast mooie, zelf geschreven nummers.

Waar: Boekhandel Second Story - Vrouwjuttenland 25, Delft
Aanvang: 20.00 uur
Kosten: € 10 (inclusief drank)
Kaarten : tanhar@tele2.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten