Probeer het maar eens bij te houden

Ze zijn bijzonder actief, die auteurs van Uitgeverij Passage. probeer dat maar eens bij te houden. Zelfs de uitgever lukt dat daar moeilijk.

Zo was de uitgeverij donderdag vertegenwoordigd op Vers voor de Pers, het jaarlijkse perstreffen van uitgeverijen in de bibliotheek Amsterdam. En wie bleek daar bij de presentatie van de plannen voor de boekenweek op te treden?


Meindert Talma dus. Hij was niet alleen fysiek prominent aanwezig, in de wandelgangen gonsde het later over het geweldige optreden dat Talma weggaf, volgens meerdere personen het hoogtepunt van de presentatie.

En dat was niet de enige verrassing die Amsterdam in petto had. Als snel liet iemand de achterkant van het maandelijkse magazine van de bibliotheek Amsterdam zien en die is pikant:


prominent Daniël Dee, de stadsdichter van Rotterdam op de achterzijde van het blad.

Ook in Groningen zit de bibliotheek niet stil . Daar vroegen ze Rosa Timmer naar het favoriete boeken en dat levert dan weer deze pagina op in hun maandelijkse boekje:


Die foto hierboven van Meindert Talma is overigens met dank aan Coen Peppelenbos, die alhier verslag doet van zijn bezoek aan Vers voor de Pers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten