Nieuw in 2014: de Prozaclub

Fijn nieuws voor 2014: er komt weer een prozapodium in Groningen: de Prozaclub. Schrijvers Bill Mensema, Herman Sandman, Rosa Timmer en Meindert Talma zullen elkaar elke derde woensdag van de maand uitdagen met nieuwe verhalen. Ze komen dan elk tweemaal achter de microfoon om een kort verhaal of column voor te lezen. Elke maand is er ook een gastschrijver. Zo ontstaat er een afwisselend en flitsend programma.

De Prozaclub vindt (in elk geval tot en met mei) elke derde woensdag van de maand plaats in café Marleen in Groningen. Daar wordt het een nieuwe loot aan de succesvolle stam waaraan ook de Dichtclub en de Songclub zitten. De Prozaclub wordt bovendien ondersteund door Uitgeverij Passage (eerder al actief met proza-avonden als Silo Passage en Proza Proeven).

Ronald Ohlsen, de eerste gastschrijver bij de Prozaclub

De eerste aflevering van de Prozaclub is op woensdag 15 januari. Aanvang is om 20.30 uur; toegang is gratis. Gastschrijver bij de eerste aflevering is Ronald Ohlsen. De tweede editie gaat op 19 februari plaatsvinden. Dan is Igor Wijnker de speciale gast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten