Nieuwe boeken in oktober

Uitgeverij Passage gaat in oktober drie nieuwe boeken uitbrengen:
- Hans Aarsman: 
Op 6 oktober ontvangt Hans Aarsman (bij het grote publiek bekend van zijn fotobesprekingen in de Volkskrant en bij De Wereld Draait Door) de Hendrik de Vriesprijs van de gemeente Groningen. Wij maken er deze uitgave bij, met die fraaie lange titel. In kleur en toch slechts € 14,50.
- Herman Sandman:
Je zult maar opgroeien in de Oost- Groningse veenkoloniën. Het overkwam Herman Sandman. Maar hij schrijft er dan weer prachtige verhalen over, vol van die typische noordelijke humor en vol understatements.
We presenteren dit boek over Oost-Groningen in Amsterdam-West, bij De Nieuwe Boekhandel op donderdagmiddag 20 oktober. Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum, neemt rond vijf uur het eerste exemplaar in ontvangst.
We vergeten Groningen niet: donderdag 27 oktober, 20.00 uur wordt Herman Sandman geïnterviewd bij boekhandel Godert Walter.
- Paul Gellings:
Een man die z'n einde voelt naderen, gaat via internet nog eenmaal op zoek naar zijn vrienden van vroeger. Helaas: juist die ene vindt hij niet. Dat levert een adembenemende speurtocht op naar Marseille en een ontluisterende reis door de wereld van de medische misverstanden.
We presenteren deze roman op zaterdagmiddag  29 oktober, aan boord van Cultuurschip Thor in Zwolle. Gellings houdt daar een doorlopende voorlees- en signeersessie.
Ook komt Paul Gellings naar Groningen, hij wordt zondagmiddag 30 oktober op de uitgeverij geïnterviewd.
De komende boeken vind je op de website onder VERWACHT.
 

2 opmerkingen: