Anjet Daanje signeert

Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje is genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs (zie hier hoe dat bekend gemaakt werd). Op 8 mei is de bekendmaking 's avond live bij Nieuwsuur. Ze heeft een kans van één op zes dus. Maar of Anjet Daanje deze prijs nu wint of niet, ze gaat het hele circus afsluiten met een absoluut eenmalige signeeractie bij de Libris-boekhandel in haar eigen woonplaats Groningen.


Op zaterdag 13 mei signeert Anjet Daanje van 14.00 - 15.00 uur bij boekhandel Van der Velde, A-Kerkhof 45-47, Groningen.

Als bekend doet Anjet Daanje eigenlijk geen publieksactviteiten. Toch heeft ze sinds de verschijning van deze roman, een jaar geleden, veel interviews gegevens en mee mogen doen aan prijzencircussen. Verder houdt de uitgever namens haar heel erg veel dingen af, maar met deze signeeractie wil ze dan toch eenmalig iets terug doen voor haar lezerspubliek. En hiermee sluit ze ook meteen alle aandacht rond haar boek af. In haar hoofd borrelt een nieuwe roman, het wordt tijd om daar nu in alles rust aan te werken.

Het lezen van Het lied van ooievaar en dromedaris kan en zal natuurlijk gewoon doorgaan. We horen ook steeds meer verhalen over leesclubjes die dit boek bespreken. En in elk geval zullen er de komende jaren nog de nodige vertalingen verschijnen. Deze roman blijft dus ook zeker nog wel in de belangstelling staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten