Presentatie nieuwe roman Daniël Dee

De geschiedenis van Marthe luidt de titel van de nieuwe roman van Daniël Dee en die gaan we op zondagmiddag 13 februari presenteren in café De Schouw in Rotterdam. Lees onder de afbeelding hoe we dat gaan doen.


De geschiedenis van Marthe is een roman die in Rotterdam speelt. Hoofdpersoon is een man die contact blijkt te hebben met overleden personen. Deze fantomen komt hij overal tegen, je leest dan ook over Rotterdam zoals je nooit eerder over Rotterdam hebt gelezen.

Uitnodiging boekpresentatie

Op zondagmiddag 13 februari 2022 wordt in café de Schouw de roman De geschiedenis van Marthe van dichter Daniël Dee gepresenteerd. Iedereen is van harte welkom vanaf 16.30 u tot 19.00 u. Wij garanderen in ieder geval bier en magistraal geleuter.

 Aangezien wij nog steeds midden in een pandemie leven, heeft de horeca te maken met enkele restricties, zoals 1,5 meter afstand houden en zitten in het etablissement. Om hier rekening mee te houden, zullen wij een zogenoemde inloopboekpresentatie houden. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u langskomen wanneer het u schikt om een drankje te doen en de roman te laten signeren. U wordt verzocht wel tijdig te rouleren bijvoorbeeld na aanschaf van het boek buiten verder te genieten. De entree en de handtekening zijn gratis, het boek niet. 

Wij zien u allen graag op 13 februari in café de Schouw.

Café de Schouw bevindt zich aan de Witte de Withstraat no. 80 te Rotterdam.

Lees ook het Facebook-evenement.


Nog even dit:

Kun je er niet bij zijn? bestel dan snel een exemplaar bij de boekhandel of online De geschiedenis van Marthe vormt met de vorig jaar verschenen roman De echo van mijn voetstappen het Rotterdams tweeluik van Daniël Dee.

ISBN 9789054524052, 12,5 x 20 cm met flappen en kleur op snee, 240 pagina’s; omslag: Ralf Emmerich, van Stijl, € 22,90


Geen opmerkingen:

Een reactie posten