Meindert, de glossy

Komende zondag kan Meindert Talma dan toch starten met zijn jubileumjaar. De zanger / muzikant / schrijver / dichter viert dit jaar zijn 25-jarig artiestenjubileum. Gedurende het jaar zal hij maandelijks in Vera optreden en zo zijn gehele muzikale oeuvre ten gehore brengen. Zondag kan dat weer op ouderwetse manier, dat wil zeggen met volledige zaalbezetting. Er zijn dan ook gelukkig nog kaartjes.

Op 18 maart zal bovendien een speciale glossy verschijnen: de Meindert. Deze is vanaf heden te reserveren.

Zelf zegt Meindert over zijn glossy:

"Ja, beste mensen, daar is ie dan. Na de Linda, de Matthijs, de Chantal, de Youp en de Maarten is er nu ook  de Meindert, een naar alle waarschijnlijkheid eenmalig magazine, behorend bij mijn 25-jarig jubileum als albumartiest. Een magazine voor en door mensen die de afgelopen 25 jaar hebben meegewerkt aan de totstandkoming van mijn 18 platen (en optredens) die we in 2022 allemaal integraal gaan uitvoeren in Vera te Groningen."

Dit boek was niet eerder aangekondigd en is onze verrassingsuitgave dit voorjaar. De door Meindert zelf geredigeerde en vormgegeven glossy gaat € 12,50 kosten. Daarvoor krijg je dan een prachtige serie verhalen en foto's over het artiestenbestaan van Meindert Talma. 


Bestel Meindert, de glossy

ISBN 9789054524120 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten