Avond rond het familiegeheim van Lejo Siepe

Afgelast

Omdat de boekhandel om 18.00 uur moet sluiten, hebben we dit evenement afgelast. Wellicht is er ruimte voor een nieuwe datum, die verneem je dan zsm.

Op maandag 22 november is journalist en documentairemaker Lejo Siepe bij te gast boekhandel Godert Walter in Groningen om te spreken over zijn boek Onverwacht. Hij wordt daar geïnterviewd door Han Borg

De avond begint om 20 uur en reservering is vanwege de bijzondere omstandigheden verplicht. Reserveren kan in de winkel, telefonisch onder 050 312 25 23 of per mail onder info@godertwalter.nl. Toegang conform de geldende corona-regels.

Over dit boek:

Soms gebeuren er onverwachte dingen in een mensenleven. Journalist Lejo Siepe komt er pas na de dood van zijn moeder achter wie hij werkelijk is. Bij het uitruimen van het ouderlijk huis ontdekt hij het trouwboekje. Achter zijn geboortenaam staan de letters GEW. Wat betekent dat?

Hij gaat op zoek naar een oud familiegeheim. Er volgt een maandenlange speurtocht die hem in Heerlen, Oost-Groningen, de Noordoostpolder en Bremen doet belanden. Het boek geeft een schitterend beeld van een familie die op de ene plek buitengesloten wordt en dan in de polder een hernieuwd bestaan gaat opbouwen. Maar uiteindelijk moet de auteur zich belangrijke vragen stellen. Wat is afkomst? Wat zit er in de genen?

Met andere woorden: interessante vragen voor een boekenavond. Bovendien is actueel dat er een proces loopt over de behandeling van de zogeheten afstandsmoeders. Ook dat zal aan de orde komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten