Dit is Mythisch Groningen

Leer de provincie Groningen kennen aan de hand van fabels, volksverhalen en historische feiten. Dat kan prachtig met het boek Mythisch Groningen van Sander Blom in samenwerking met Niels Brouwers. Dat boek is nu te koop in de boekwinkels, museumwinkels, bezoekerscentra en toeristische punten in de hele provincie (en in [online] boekhandels daarbuiten).


Van liefst 50 locatie in de provincie (dit zijn die locaties) wisten de makers een bijzonder verhalen te vertellen. Bovendien maakten ze op elke plek een geweldige, sfeervolle foto. Die foto's zijn gemaakt in verschillende jaargetijden en altijd met het beste licht van de dag.

Hier hebben we enkele voorbeelden van die foto's:




(klik op de foto voor een groter beeld)

Deze foto's hangen overigens momenteel ook in de etalage van Uitgeverij Passage. Op de uitgeverij kun je ook een GRATIS poster van Mythisch Groningen afhalen, zolang de voorraad strekt. Elke vrijdagmiddag is de uitgeverij geopend voor publiek (ook voor het kopen van boeken).

Wat nu bovendien al blijkt: Mythisch Groningen is ook ideaal als cadeauboek. Met dit boek laat je aan vrienden en relaties zijn hoe mooi en bijzonder Groningen is.

Bestel Mythisch Groningen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten