Inloopboekpresentatie Bill Mensema

Wij zijn al bijna dertig jaar gewend een nieuw boek groots te lanceren: volle cafés, uitpuilende zalen, enthousiaste aanhang en veel goede gesprekken en gezelligheid. Dat kan voorlopig even niet en dus verzonnen we de inloopboekpresentatie. Bill Mensema is de eerste met wie we dit gaan organiseren, vanwege zijn nieuwe roman Ik wil naar Oss, deel 3 uit zijn romanreeks Decade.

Dit vindt plaats op vrijdag 25 september. Die hele middag, van 13.00 tot 17.00 uur zit Bill Mensema bij Uitgeverij Passage (Sint Jansstraat 15, Groningen) om het nieuwe boek te signeren en een kort praatje met de bezoekers te houden. Je mag langskomen wanneer het je uitkomt. Maar vanwege de omstandigheden is er verder helaas geen programma (daarvoor hebben we nu filmpjes), geen hapje, geen drankje, geen toespraken en moeten we je zelfs verzoeken - sorry, sorry - niet al te lang te blijven hangen. Er kunnen namelijk maximaal vier gasten gelijktijdig aanwezig zijn.

Desalniettemin ben je meer dan welkom en is je komst ook een goede morele steun voor de schrijver. Want Bill is immers bezig met een bijzonder project, Ik wil naar Oss (Decade 3) geeft een schitterend tijdsbeeld hoe het was om begin jaren '80 jong te zijn, te studeren, verliefd te zijn en oneindig veel te helpen bij verhuizingen.

Ik wil naar Oss (lees via de link op de flaptekst waar deze wat wonderlijke titel vandaag komt) is vanaf het presentatieweekend ook verkrijgbaar bij alle serieuze boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Bestel je liever online, doe dat dan via onze website.

Extra aanbieding: kun je er de 25e niet bij zijn, maar wil je wel een gesigneerde exemplaar ontvangen, bestel het boek dan nu. Alle vooruitbestellingen die tot 25 september geplaatst worden, worden door Bill ook voorzien van een handtekening en dan spoedig daarna door ons zonder bijkomende kosten opgestuurd.

2 opmerkingen:

  1. Opnieuw een boek waar ik waanzinnig trots op ben. Met als literaire hoogtepunt (...)(jazeker!!!) het 'Brickhouse' hoofdstuk... Kom daar maar eens op... Schrijf het maar...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Opnieuw een boek waar ik waanzinnig trots op ben. Met als literaire hoogtepunt (...)(jazeker!!!) het 'Brickhouse' hoofdstuk... Kom daar maar eens op... Schrijf het maar...

      Verwijderen