4e druk De herinnerde soldaat

Mooie resultaten bij literaire prijzen, schitterende recensies en veel mond-tot-mondreclame: de verkoop van De herinnerde soldaat, de jongste roman van Anjet Daanje, verloopt voorspoedig. Vanaf vandaag is de vierde druk leverbaar:


Deze nieuwe druk kent een paar subtiele wijzigingen. Zo merkte aan aantal lezers op dat het woord 'hip' niet werd gebruikt in 1922. Dus hebben we dat vier keer aangepast. Verder hebben de lezer op de 538 pagina's nog één typefout gevonden (op pagina 92), deze is uiteraard ook verbeterd. En achterin, op pagina 526 is sprake van de schoonmoeder, terwijl het toch echt de moeder moet zijn. Echt kleinigheidjes dus, maar ze zijn nu wel verbeterd.


Anjet Daanje signeert

Speciaal om het uitkomen van de vierde druk te vieren gaat Anjet Daanje signeren.

Op vrijdag 4 september komt Anjet Daanje een uurtje boeken signeren en wel van vier tot vijf uur bij Uitgeverij Passage, Sint Jansstraat 15, Groningen. De herinnerde soldaat en haar vorige roman, jl., zijn te koop op de uitgeverij.

Intussen werk Anjet Daanje aan haar volgende roman en ze heeft aangegeven daarbij zo min mogelijk door allerlei activiteiten bij gestoord te willen worden. Deze korte signeersessie is een uitzondering, dus lezers: neem deze kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten