Boeken met wandel- en fietsroutes

We maken boeken om te lezen. Maar sommigen nodigen ook uit om erop uit te trekken. In vijf van onze boeken zijn zelfs wandel- en fietsroutes opgenomen. Wie nu vakantie houdt in Groningen, Friesland of Drenthe kan mooie inspiraties vinden voor zeer verschillende routes in deze boeken. Bovendien zijn het boeken vol boeiende informatie.



✔ Sporen van het slavernijverleden in Groningen
Titel zegt genoeg. Inclusief stadswandeling en vier fietstochten in de provincie. De routes staan aan de binnenkant van de flappen. En je vindt ze hier.

✔ Rarekiek
Dagelijks plaats de stadredactie van het Dagblad van het Noorden een grappig alledaags voorval in de columns rarekiek. In dit boek zijn de mooiste gebundeld. En met een wandel- en fietsroute kun je echt in de sfeer van het stadsleven komen. Routes staan duidelijk in het boek. Bovendien kun je audiofragmenten erbij horen.

✔ Mijn streek
Tweewekelijks rubriek in Dagblad van het Noorden / Leeuwarder Courant met wandel- of fietstocht langs de mooiste landschappelijke elementen van de noordelijke provincies. Routes zijn via een qr-code in het boek te downloaden. En zie hier het voorproefje.

✔ Mijn streek historisch
Wederom dertig wandel- en fietstochten in Groningen, Friesland en Drenthe, ditmaal langs opmerkelijke historsice plekken. Routes zijn via een qr-code in het boek te downloaden. Hier een overzicht van de routes.

✔ Boerderijen in de Marne
Boek over de zeer rijke historie van de boerderijen in het noordwesten van de provincie Groningen bevat ook enkele routes. Let op: dit indrukwekkende boekwerk is nu met korting leverbaar (maar niet overal).

Vier je vakantie in het Noorden? Dan nog twee tips:

- in het Groninger Museum is de hele zomer nog de tentoonstelling van Willem Kolvoort te zien
- elke vrijdagmiddag is Uitgeverij Passage geopend voor publiek. Zie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten