Voorproefje Mijn Streek

Mijn Streek is de populaire serie in het Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant over de geschiedenis van landschapstypen in het Noorden. Daarvan verschijnt eind deze maand een boek (zoals al eerder aangekondigd):


 De dertig beschreven landschappen kun je ook zelf verkennen en ervaren. Elk hoofdstuk is voorzien van een wandel- of fietsroute, inclusief duidelijk kaartje. Dit is het overzicht van de dertig beschreven gebieden:


Dit weekend zal de een na laatste aflevering in de kranten staan, de laatste volgt over veertien dagen. Het boek wordt gepresenteerd tijdens een speciale lezersdag op 27 mei in Veenhuizen, maar dat evenement zit al helemaal vol.

Bij elk verhaal horen ook foto's. Die komen in een boek natuurlijk veel beter tot z'n recht dan op krantenpapier kan. Bovendien konden we meer foto's in het boek kwijt. Ook goed om te weten is dat het boek gedrukt wordt op een riant oblong formaat en dat het een hardcover uitvoering krijgt.

Kortom: wij beweren dat dit een prachtig boek wordt, een must-have voor bewoners van het Noorden, toeristen en fans van Groningen, Friesland en Drenthe. Om je daarvan te overtuigen kun je nu ook alvast door een voorproefje van Mijn Streek bladeren:Let op: nog tot en met 27 mei kunnen lezers van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden het boek voor met de speciale intekenkorting bestellen en wel hier. Vanaf 28 mei ligt het boek in elke serieuze boekhandel te koop en kost daar dan (nog steeds heel schappelijk...) € 24,95.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten