'Steden van Pandora' gepresenteerd

Al bijna dertig jaar heeft Uitgeverij Passage de gewoonte om een nieuw boek feestelijk te presenteren. Ook met de eerder uitgaven van Paul Gellings deden we dat, en in zijn geval steeds onder grote belangstelling. Maar zulke evenementen kunnen voorlopig even niet. Dus bedachten we bij de nieuwe van Paul Gellings, de vertellingenbundel Steden van Pandora,  iets nieuws. Liefhebbers konden van te voren inteken en dan een gesigneerde exemplaar ontvangen.

Gister was het zo ver: 's ochtends leverde de drukker de boeken, meteen 's middag heeft Paul Gellings (in gezelschap van echtgenote Erna) er zo'n tweehonderd mogen signeren op de uitgeverij.


De bestelde boeken zijn daarna meteen de deur uitgegaan. We roepen de lezers op de ontvangst van hun exemplaar op sociale media te melden, en wellicht later ook de mening over het boek.

Publiek kon er niet bij zijn, maar dat hebben we opgelost met een deze film van het gebeuren:



Steden van Pandora is nu te koop bij de lokale boekwinkel. Wanders en Westerhof in Zwolle, Heijink in Hardenberg en Broekhuis in Enschede hebben enkele gesigneerde exemplaren in voorraad. Bestel je liever online, doe dat dan via onze webiste.

UPDATE:
Op 28 mei stond in de Peperbus dit artikel van Joop de Haan, waarin ook een tipje opgelicht wordt van het volgende boek van Paul Gellings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten