Nieuwste boek

En zo kwam het leven tot stilstand...
We hadden ons nieuwste boek afgelopen weekend zullen presenteren en er verder nog wat activiteiten omheen bedacht, maar dat lukt in deze uitzonderlijke situatie niet meer. Dan hadden we meer context kunnen geven bij het verhaal van Eelke Glaudé over Hendrik Werkman. Je moet het dus met het boek alleen doen en dat is op zich al een emotioneel verhaal dat je ook wel zonder verdere toelichting zal raken:



Twee vogels in één beklemmende kooi is, net als onze andere boeken, te bestellen via www.uitgeverijpassage.nl. Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we geen bijkomende (porto)kosten. Kijk verder ook vooral wat je lokale boekhandel doet, ook daar kun je doorgaans boeken bestellen en vele boekhandelaren komen de bestellingen nu graag langbrengen.

Woon je in Groningen? Dan kun je ook bij de uitgeverij langskomen en aanbellen tijdens kantooruren. We blijven op onze post, zolang dat kan en mag.

De nader te verwachten boeken zijn voorlopig even in de ijskast gezet. Als het leven weer een beetje normaal is, maken we hiervoor een nieuwe planning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten