Willem Kolvoort Pop-Up Store

500 concertposters maakte Willem Kolvoort in dertig jaar tijd voor het fameuze concertpodium Vera in Groningen. Nu is het boek verschenen en de tentoonstelling in het Groninger Museum geopend. Dat leverde alvast een schitterende sfeerreportage van Joep van Ruiten op. Meer pers volgt, zowel nationaal als internationaal. En we gaan deze week ook zelf van alles doen; daar gaat deze nieuwsbrief over.Deze week barst in Groningen Eurosonic / Noorderslag los. Willem Kolvoort en Uitgeverij Passage doen daar aan mee met de Willem Kolvoort Pop-Up Store. Donderdag, vrijdag en zaterdag kun je terecht in de winkel van Uitgeverij Passage (Sint Jansstraat 15) voor:
  • boekverkoop
  • signeren
  • merchandise van Willem Kolvoort

En we hebben muzikanten te gast. Dit is het schema:Andere tips:
  • de tentoonstelling van Willem Kolvoort in het Groninger Museum is daar nog t/m 7 juni te zien (met Eursonic polsbandje gratis te bezoeken)
  • bij onze schuin-overburen van het Grid (Sint Jansstraat 2) is EPEX, the European Poster Explosion, met concertposters uit heel Europa, te bezichtigen (voor iedereen gratis tijdens Eurosonic)
  • Willem Kolvoort 30 jaar Vera Posters ligt nu in elke serieuze boekhandel en is ook te koop bij de museumwinkel, Groningen Store (in het Forum), GRID en dus bij Uitgeverij Passage.
Vanaf volgende week is de winkel van Uitgeverij Passage weer regulier elke vrijdagmiddag geopend.


EXTRA: vrijdagavond negen uur komt dichter Kasper Peters een kort optreden verzorgen

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten