Wegwerkzaamheden

De Sint Jansstraat in Groningen wordt vernieuwd. Daarom zal Uitgeverij Passage in de periode van 9 september tot en met 11 oktober lastiger bereikbaar kunnen zijn.


Wat gaat er gebeuren?
De gemeente gaat de straat opnieuw inrichten en de gele steentjes ook hier neerleggen. Daarmee wordt de Sint Jansstraat dan meer een onderdeel van de binnenstad. Als ze toch bezig zijn gaan ze ook de riolering aanpakken.

Op papier zien de plannen er prachtig uit. Maar ook de nu nog aanwezige 34 fietsklemmen verdwijnen in deze aanpak en worden vervangen door een fietspaarkeervlak van vier meter. Ook elders in de stad heeft dit al tot een grote chaos geleid, maar lerend vermogen hebben deze ontwerpers niet. We zullen zien hoe het na 11 oktober hier gaat functioneren.


Zo gaat het worden (klik op de afbeelding voor een vergroting):


In de tussentijd blijft Uitgeverij Passage gewoon uiteraard functioneren, en we blijven ook steeds bereikbaar. Ook blijven we op vrijdagmiddag geopend voor het publiek.
Ter compensatie hebben we overlastkorting: op verschillende boeken (zie etalage) geven we 50% korting. Alleen bij aankopen in onze winkel en geldig t/m 4 oktober.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten