Vanavond De Wereld Draait Door

Ongekend is de belangstelling voor Een coupé verder... van Eddy Hekman en Alasam Samarie. Het Dagblad van het Noorden publiceerde een twee weken gelende een voorpublicatie van twee pagina's, vorig weekend ruimde de Volkskrant liefst vier pagina's in voor een intereview met Eddy Hekman, terwijl afgelopen maandag NRC Handelsblad met twee pagina's ook al ruimte gaf aan een interview met Hekman.

Met name na dat grote artikel in de Volkskrant barstte de aanvraag voor tv-interviews met Deuu Hekman los. Hekman heeft besloten met De Wereld Draai Door in zee te gaan. Daar is hij nu vanavond te gast samen met de professoren Trudy Dehue en Jim van Os. De bedoeling is namelijk dat het naast zijn opmerkelijke boek ook vooral zal gaan over een aanpak van bepaalde medicijnen.


Inmiddels is een herdruk van Een coupé verder... besteld, dat dan binnen een week na de presentatie. Wees er dus snel bij bij de boekhandel, of bestel nu een exemplaar via onze website. Op de uitgeverij ligt namelijk ook nog een kleine voorraad. De 2e druk van dit boek komt 25 april beschikbaar.

Update:
Bekijk uitzending gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten