Groepsfoto Groninger topsporters

Dat topsporters het druk hebben om alle feestjes bij langs kunnen lopen, wisten we natuurlijk wel. Daarom waren we ook zeer verheugd met het groot aantal in het boek geportretteerden dat bij de feestelijke presentatie van het boek Goud, Ja aanwezig was. Samen met het Dagblad van het Noorden ontstond zo het idee om een groepsfoto van de aanwezige Groninger topsporters te maken.

Het was stampvol in de VIP-lounge van Kaap Hoorn, waar de boekpresentatie gister plaatsvond. Daar probeerden we eerst de groepsfoto van de sporters uit Groningen te maken.



Aansluitend werd nog uitgeweken naar buiten voor een keuriger foto (klik op de foto's voor een grotere afbeelding)



Op deze foto:
Van links naar rechts: Arie Haan, Annemiek de Haan, moeder Erwin Koeman (Marijke (achternaam is niet Koeman meer), Willemijn Bos, Kleny Bimolt, Martin de Vries, moeder Ranomi Kromowidjojo (Netty), Louis Straatman (schrijver), Jan Uitham, Gerard van den Berg (de andere auteur), Jans Abbingh (vader Lois).
Op het bankje: Sjoukje van Kuiken (ontwerper kaft), Renate Groenewold, Marianne Timmer, Lena Pietens-Fransen (dochter Piet Fransen)


Vanochtend stond er een paginagroot verslag van de presentatie in het Dagblad van het Noorden met de door hun fotograaf gemaakte foto. Dat zag er zo uit:


Ook hier na te lezen.

Lees verder nog een verslag van de middag op De Derde Helft.

Intussen is Goud, Ja een prachtig vormgegeven en schitterend geïllustreerd boek geworden. In bijna 300 pagina's geeft het een uniek beeld van de Groninger sportgeschiedenis Het boek is nu te koop in de boekwinkel. Bestellen via de website van Uitgeverij Passage kan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten