Sandman en Talma naar Manuscripta

Komend weekend opent het culturele seizoen dan echt met de Uitmarkt in Amsterdam. Manuscripta, de opening van het literaire seizoen,  is dit jaar een onderdeel van de Uitmarkt. Dat kon wel eens mooi worden: uitgebreid literair programma, gratis toegankelijk en op een mooie centrale locatie: het Museumplein.

Vanuit Groningen vaardigen we Herman Sandman en Meindert Talma af naar Manuscripta. Zij zijn daar zaterdag aanwezig. Om 16.00 uur worden zijn door Leon Verdonschot geïnterviewd in de Schrijversparade (tent nummer 23, zie de plattegrond). Meindert Talma duikt daarnaast nog op in Het Literaire Vluggertje, en je kunt hun boeken winnen bij Het Boekenrad.


Boekverkoop is ook geregeld. Om half vijf, na afloop van hun programma, signeren Sandman en Talma in de boekhandelsstand.

Bovendien is er het gehele weekend de boekenmarkt. Daar moet je wezen bij stand 32 in de Hobbemastraat. Daar staat Van Berge Boeken met boeken van de Groningse uitgeverijen Passage, Philip Elchers, kleine Uil, en met andere fraaie boeken (en aanbiedingen).

Zie ook het gehele programma van Manuscripta.

De komst van Groninger schrijvers naar Manuscripta was o.a. ook al hier opgevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten