Privé bij Passage

Van 16 t/m 26 augustus vindt in Groningen Noorderzon plaats, een festival met elke avond veel sfeer en gezelligheid in het Noorderplantsoen. Elke dag gaat Het Paleis zorgen voor voorpret. Vanaf 16.00 uur draait hier het programma Net Naast Noorderzon. Kunst, filmpjes, bikini's breien en veel meer is er dan in het culturele pand te doen. Uitgeverij Passage zorgt voor het literaire programma tijdens Net Naast Noorderzon.

Drieëntwintig auteurs van Uitgeverij Passage doen mee aan Privé bij Passage. Elke dag vertellen twee auteurs in de intieme setting van het kantoor van de uitgeverij over hun werk. Ze lezen voor uit bestaand proza of poëzie én vertellen waar ze nu mee bezig zijn.

Privé bij Passage is dagelijks van 16 t/m 26 augustus 2012 om 17.00 uur in Boterdiep 117 te Groningen. Voor wie het niet weet: de ingang naar Uitgeverij Passage is de deur tegenover de Brasserie (ingang C); Uitgeverij Passage zit daar op de eerste etage.
Het programma zal ongeveer een half uur duren. Entree is gratis, er is zelfs voor de bezoekers een boekenpakket te winnen.

Dit is het optreedschema van Privé bij Passage:


Privé bij Passage is een ongekend rijke opening van het literaire seizoen. Wees er dus bij. je mag natuurlijk meerdere keren komen.
Dit is ook meteen een begin van meer literaire activiteiten die Uitgeverij Passage in het nieuwe seizoen in Groningen (en daarbuiten) gaat organiseren. Nieuws daarover volgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten