Meindert Talma neemt soundtrack op

Wordt  VV Helpman een literaire voetbalclub? Eerder figureerde de club al in De dronken rechtsbuiten, nu gaan Meindert Talma en zijn gelegenheidsband de Rode Kaarten daar een hele week bivakkeren om de nieuwe plaat van Meindert op te nemen.

Eenmaal oranje gaat het nieuwe album heten, en het is de soudtrack bij het boek Eenmaal oranje van Remko den Boef en Karel Smouter. Talma heeft natuurlijk al verschillende gedichten en liedjes over voetballers gemaakt, dus het was wel logisch dat beide schrijvers bij hem terecht kwamen. Elf nieuwe liedjes componeerde Meinder Talma. Komende week worden ze dus opgeomen in de kantine van VV Helpman.

Je kunt er zelf ook bij zijn, als figurant in de clip die van het nummer Koning van de Kluts gemaakt wordt. De opnames van die videoclip starten zaterdag 11 februari om 18.00 uur. De bedoeling is dat er een sfeervolle beelden van een volle voetbalkantine worden geschoten. Dus kom massaal als kantinebezoeker.
De zangeressen Irene Wiersma en Jolien Middelweerd zijn er in elk geval ook.

VV Helpman is onderdeel van het Sportpark Esserberg: bij de benzinepomp linksaf als je vanaf Hereweg - Groningen komt. Preciese adres is Rijksstraatweg 14 / 9752 AD Haren. Kom tegen zessen, want de opnamen beginnen dus wel op tijd.

Hup VV Helpman!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten