Folder voorjaar 2024

De nieuwe folder van Uitgeverij Passage is klaar, die voor het voorjaar van 2024. Daarin staan vermeld de boeken die Uitgeverij Passage voornemens is uit te brengen in de eerste helft van 2024.

We verwachten dan nieuwe boeken van Meindert Talma, Bill Mensema en Jan Willem van Wijk. Bij non-fictie verwachten we een korte biografie over Anda Kerkhoven en een verhandeling over cultuurwetenschap. Sterk gewijzigde heruitgaven zijn er van Sporen van het slavernijverleden in Groningen en Mythisch Groningen. Die laatste is zelfs met compleet nieuwe verhalen. En we verwachten tegen de zomer een midprice van Het lied van ooievaar en dromedaris uit te kunnen geven.

Dat alles in de nieuwe folder. Die wordt binnenkort opgestuurd aan boekhandels, media, organisaties en andere belangstelden. Je kunt er zelf eentje ontvangen als je de adresgegeven door mailt naar info@uitgeverijpassage.nl. Ook bij (boek)presentaties en op de uitgeverij kun je een exemplaar meenemen. De uitgeverij is elke vrijdagmiddag geopend voor publiek. Wie een boek bestelt via onze website, krijgt vanaf nu eveneens de nieuwe folder meegestuurd.

En je kunt de folder hier bekijken (klik op de plaatsje voor een vergroting):

Geen opmerkingen:

Een reactie posten