Ongecorrigeerde leesproef

Zodra wij (in onze folder) aankondigden dan er een nieuwe roman van Paul Gellings aankomt, raakten mensen geïnteresseerd. Toen we met de Expeditie Stichtstraat nog meer onthulden over de inhoud van de roman en vooral over de locatie waar die zich afspeelt, werd de interesse nog groter. Recensenten vroegen ons of ze alvast iets konden lezen. Daarom lieten we een aantal exemplaren van een 'ongecorrigeerde leesproef' van Terug naar de Stichtstraat produceren. Een aantal recensenten ontvangt dit voorbeeldboek alvast.


Presentatie

Het echte boek verschijn op donderdag 12 oktober. Die avond zullen we Terug naar de Stichtstraat presenteren in boekhandel Van der Velde in de Broeren in Zwolle, de woonplaats van Paul Gellings. Hou voor informatie hierover en mededelingen over nadere activiteiten rond dit boek (met name ook in Amsterdam) de berichtgeving op dit blog in de gaten. Maar 12 oktober kun je alvast in je agenda zetten.

Indie Uitgevers Festival

Uitgeverij Passage is een van de uitgever die op maandag 11 september aanwezig is op het Indie Uitgevers Festival in Amsterdam. Ook daar hebben we dan nog een aantal proefboeken beschikbaar. Dit festival is bedoeld voor journalisten, recensenten, literaire organisatoren en boekhandelaren. 25 zelfstandige uitgeverijen presenteren daar hun nieuwe plannen. Zie voor de details en de (gratis) aanmelding de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten