Op komst: Zonderland

Met Leegland schreef Marjan Brouwers een huiveringwekkende dystopische roman, door vele lezer vol waardering gelezen (en zie hier de recensies over Leegland). Die lezers wisten ook dat er een vervolg zou komen. En dat komt er nu aan en gaat Zonderland heten. Deze tweede roman verschijnt eind augustus en is overigens ook uitstekend los te lezen.

In de toekomst die Marjan Brouwers ook in Zonderland beschrijft is Nederland onder water gelopen en is er inmiddels sprake van een dictatuur. Die wordt nog eens aangescherpt vanwege een in een laboratorium ontworpen virus. Wat rest is een tamelijk tragisch land. De hoofdpersonen in de roman worden geconfronteerd met de allesoverheersende vraag: wat kun je nog doen, hoe verzet je je? En waar kies je voor als je weet dat elke keuze ook negatieve gevolgen heeft?

Lees hoe Marjan Brouwers het boek zelf introduceert in haar blog Waar gaat Zonderland over? Daar vind je ook de speciale boektrailer die voor deze roman gemaakt is.

Zonderland (ISBN 9789054524236) is alvast te reserveren bij je lokale boekhandel en vanaf nu ook via de website van Uitgeverij Passage. Nieuws over de boekpresentatie eind augustus vind je later nog op dit weblog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten