Poster Willem Kolvoort

Willem Kolvoort is een van de postermakers van Vera. Laat het begin van Vera als muziekcentrum nou het onderwerp zijn van Turquoise dagen, de nieuwe roman van Bill Mensema. Voor ons een reden om Willem te vragen ook een poster voor dit boek te maken. Binnenkort zie je die dan ook in de binnenstad van Groningen:

Mede dankzij Vera is Groningen een echte muziekstad geworden. Komende week vindt dat weer z'n hoogtepunt in het festival ESNS (Eurosonic / Noorderslag). Niet voor niets gaan wij in die week Turquoise dagen uitbrengen. De inloopboekpresentatie is dan op vrijdag 20 januari vanaf drie uur. Zie eerdere bericht.

De poster van Willem Kolvoort vind je in het boek Willem Kolvoort 30 jaar Vera Posters. Daarnaast maakt Kolvoort ook natuurtekening. Die zijn recentelijk verschenen in het Willem Kolvoort Natuurboek.

Tijdens ESNS kun je ale posters van Vera van het afgelopen jaar (en die zijn bepaald niet alleen van Willem Kolvoort) bewonderen op een expositie in Pictura (zie dit bericht).

Zelf verzorgde Kolvoort dan weer de Vera-poster voor Eurosonic, waarvoor hij zijn eerdere ontwerp voor de bundel Stadsleven oppoetste:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten