Boekpresentatie Anjet Daanje

UPDATE:
De boekpresentatie zit vol. Zonder reservering heeft het geen zin om langs te komen. De nieuwe roman en dichtbundel liggen na 12 mei in elke serieuze boekhandel. En er zitten interviews met Anjet Daanje in de planning.


Uitnodiging boekpresentatie Anjet Daanje

 Graag nodigen we  je uit voor de presentatie van twee nieuwe boeken van Anjet Daanje:

- Het lied van ooievaar en dromedaris, de nieuwe roman

- Dijende gronden, eerste dichtbundel

 Deze presentatie vindt plaats op donderdag 12 mei, 20.00 uur in sociëteit De Harmonie, Kreupelstraat 10, Groningen. De schrijfster wordt daar geïnterviewd door Anne Bergsma. Boekhandel Godert Walter is aanwezig met een boekentafel.

 Entree is € 5,00; gratis voor leden van de Harmonie. Aanmelden noodzakelijk via boekpresentatie@societeitdeharmonie.nl. Geef je tijdig op, de capaciteit van de zaal is beperkt.

 Deze presentatie is de enige publieksactiviteit die Anjet Daanje met haar nieuwe boeken onderneemt. Wel komen er interviews in diverse media. Vanaf 12 mei liggen roman en dichtbundel in heel Nederland bij de serieuze boekhandel.

 Hopelijk tot op de presentatie en in elk geval alvast veel leesplezier met deze uitzonderlijk roman en aanvullende bundel gewenst.

Anton Scheepstra
Uitgeverij Passage

mede namens

Anjet Daanje
Boekhandel Godert Walter
Sociëteit De Harmonie
 
www.uitgeverijpassage.nl
achtergrondinformatie in de bericht: https://uitgeverijpassage-nieuws.blogspot.com/2022/01/nieuwe-roman-van-anjet-daanje.html



Kun je er niet bij zijn, reserveer dan exemplaren bij de lokale boekhandel of via Het lied van ooievaar en dromedaris. ISBN 9789054524106.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten